Garantie

Garantie

Voor de opbouw van onze sofa's gebruiken we enkel eerlijke materialen van topkwaliteit. De doordachte combinatie van een stevig en duurzaam frame met een hoogwaardige vering en kwalitatieve vulling biedt jarenlang zorgeloos zitcomfort. De exclusieve AUTHENTIX- stoffen en -leders worden in huis uitvoerig getest op hun kleurechtheid, naadvastheid, en lichtechtheid, om je de beste kwaliteit te garanderen.

Bij AUTHENTIX zijn we 100 procent overtuigd van de kwaliteit die we bieden. Daarom ontvang je een unieke fabrieksgarantie op jouw sofa. Zo heb je maar liefst 5 jaar garantie op rompen, bekleding en vulmaterialen. De AUTHENTIX garantie biedt bovendien ook een eigen servicedienst die bij eventuele problemen, gewoon bij jouw thuis ter plaatse komt.

AUTHENTIX staat voor authentiek leven. Een steeds groter publiek, zowel jong als oud, hecht belang aan waar en hoe een product gemaakt wordt. AUTHENTIX richt zich tot liefhebbers van kwalitatieve, authentieke producten die lokaal gemaakt worden.

Een team van vakbekwame medewerkers maakt samen eerlijke zitmeubelen. Zij zijn AUTHENTIX, zij zijn ons ‘personal brand’ want sterke merken starten altijd van binnenuit. We werken allemaal samen met een gedeelde passie en overtuiging, elk met eigen specifieke vakkennis en unieke doen.” kwaliteiten, met respect voor de diepgewortelde tradities en een open mind voor vernieuwing. Zo creëren we duurzame, authentieke zitmeubelen van topkwaliteit.

We werken met Europees leder,
die kwaliteit is het beste.

Serge

21 jaar bij AUTHENTIX

Magazijnier ledermagazijn